DobreHaki.pl
  • Znajdź hak holowniczy
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Koszyk - haki holownicze
14 689 1105
info@dobrehaki.pl
Strona główna » Opinie o sklepie

Wyszukaj hak

Kontakt

Opinie o sklepie

Opinie o produktach

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 1804
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 23-05-2022
Zakupiony przeze mnie stojak, platforma na 4 rowery “Veturo 4” spełnia moje oczekiwania w 100%. Prosty w montażu, możliwość dopasowania podstawek pod kola do wielkości roweru, mocowania do ramy i opaski zaciskowe przy kolach mocno trzymają rowery, lekka ale trwała konstrukcja no i możliwość uchylenia platformy ułatwia dostęp do bagażnika. Jeszcze jedna ważna cecha tej platformy jest montaż świateł, można odwrócić prawy na lewy i odwrotnie. Kształt lamp jest taki sam i nie wpływa negatywnie na wygląd, zwróciłem na to uwagę ponieważ tu gdzie mieszkam jest ruch po lewej stronie a wiec światło przeciwmgielne powinno znajdować się przy osi jezdni. 100% polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 18-03-2022
Profesjonalna obsługa wczoraj zamówienie dzisiaj dostawa. Pan który odebrał telefon bardzo grzecznie porozmawiał, doradził, wytłumaczył, polecił towar który będzie najlepszy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patryk
  • Data napisania recenzji: 15-02-2022
Samodzielny montaż zakupionego zestawu nie przyspożył problemów. Wszystkie elementy dokładnie wykonane a instrukcje czytelne. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Cena rewelacja. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radny
  • Data napisania recenzji: 06-01-2022
Bardzo dobra obsługa, haki pierwszorzędnej jakości i świeżości. Zamówiliśmy przed ostatnią sesją Rady Miasta i wszystko załatwione. Burmistrz został delikatnie przekonany, uchwała przegłosowana. Polecamy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 31-12-2021
Znakomita i profesjonalna obsługa klienta. Pan Marek jak Rzecki w sklepie Wokulskiego, doradzi podpowie, zasugeruje i wcale nie oznacza to, że to coś, musi być droższe. Wysyłka błyskawiczna. Komponenty użyte do produkcji bardzo dobre. Haki i wiązki dedykowane (np. Honda VIII generacji) nie potrzebują poprawek, są jak oryginały firmowe. Sklep nie pozostawia klienta samemu sobie. Pan Marek dzwoni i dopytuje jak "poszedł" montaż. Mieć takiego pracownika, to skarb. Potencjalni nabywcy haków i platform rowerowych - nie szukajcie zagranicznych producentów, to co oferuje sklep "dobre haki" jest najwyższej jakości. Platformy rowerowe nie mają sobie równych, nawet Thule im nie dorównuje. Polecam ten sklep - uczciwość, fachowość, szybkość, to rzadkość na naszym rynku. Panie Marku DZIĘKUJĘ.
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 05-10-2021
Rozpisywać się dużo nie ma co. Udało się dopasować. Hak dojechał. Montaż przebiegł w miarę sprawnie. Jest parę myków, które musi się wykonać aby zamontować a w instrukcji tego nie ma (rozpracowane wszystko). Zamontowane na zdjęciach widać, pasuje wszystko. Teraz diagnostyka. Polecam Producenta i Sprzedawcę. Pozdrawiam, Mariusz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk Życzkowski
  • Data napisania recenzji: 20-09-2021
Jak otrzymałem następnego dnia po złożeniu zamówienia.Swietne doradztwo telefoniczne.Hak dopasowany był w każdym szczególe i przyjemnością było go montować.Przyznaję że składałem zamówienie z pewną dozą obaw.W tej chwili z całkowitą odpowiedzialnością polecam Firmę:Dobrehaki.pl.Henryk Życzkowdki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 17-06-2021
Pełna profeska. Zakupiłem hak firmy Auto Hak oraz wiązkę dedykowaną do Renault Megane kombi 2016. Towar dotarł expresowo, żadnych kłopotów z montażem ... POLECAM. Polecam zarówno towar jak i samego sprzedającego. Miły, profesjonalny, obsługa na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JAROSŁAW
  • Data napisania recenzji: 31-05-2021
Dobry kontakt z Sprzedawcą. Hak bardzo dobry. Wiązka z elektroniką zgłasza "błąd" CAN jeżeli jest podłączona wcześniej przed odpaleniem samochodu bądź po ponownym jego uruchomieniu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 08-04-2021
pierwszy raz dokonałem zakupu haka.Hak dotarł super zapakowany w obiecanym terminie. Po zainstalowaniu wszystko grało .zarówno sam hak jak i dołaczony moduł . polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-03-2021
Poza tym, że sprzedający obiecał coś a później mnie olał i ostatecznie zamówiłem towar sam na stronie. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Uki
  • Data napisania recenzji: 27-03-2021
Polecam zakupy w sklepie Dobrehaki. Kupiłem w sklepie hak. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Fachowa obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 11-03-2021
Polecam zakupy w tym sklepie. Hak oraz wiązka dedykowana do Toyota Avensis zamontowane bez jakichkolwiek problemów. Wszystko pasuje i działa poprawnie, bardzo czytelna instrukcja. Zostałam potraktowana absolutnie profesjonalnie, fachowo, z niespotykaną uprzejmością. Kontakt ze sklepem doskonały. Dziękuję Panie Marku :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 13-02-2021
Polecam, :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemyslaw
  • Data napisania recenzji: 12-02-2021
Wszystko ok polecam solidny hak
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 10-02-2021
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Fachowe doradztwo i atrakcyjne ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 10-02-2021
Zaprawde powiadam że byłem zdziwiony jak zakupami tak i częściami , towar dostarczył kurier zgodnie z terminem !! . Części pasowały że mechanik dziwił się dwie godziny dwadzieścia minut zamontowane , bez żadnych doróbek dopiłowań i t p .. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 09-02-2021
Bardzo miła i merytoryczną obsługa. Doradzili,pomogli w wyborze. Hak szybko wysłany. Montaż jak w opisie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 09-02-2021
Polecam zakupy w sklepie dobre haki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Władysław
  • Data napisania recenzji: 09-02-2021
realizacja ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zadzwoń